Kiinteistöt

Kiinteistösijoittajat / Rahastot:
Etsitkö omaan tai hallinnoimaasi sijoitusportfolioon laadukkaita asuntokokonaisuuksia Suomen kasvukeskuksista?

Develo kehittää ja rakennuttaa laadukkaita asuntoportfoliota, joiden asunnot sijaitsevat keskeisillä sijainneilla pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä. Asuntoportfoliot muodostuvat tehokkaista kaupunkikodeista, joiden suunnittelua ohjaa sisustus ja ympäristöystävälliset valinnat. Tavoitteenamme on luoda houkuttelevia vuokrakoteja, jotka ovat tunnettuja ja niissä viihdytään. Uudiskohteiden rakennuttamisen lisäksi muutamme teknisesti toimivia, mutta vajaakäyttöisiä toimistorakennuksia asuinkäyttöön. Toteutettavien kohteiden valinta perustuu markkinoiden ja alan tiiviiseen, pitkäjänteiseen analysointiin ja tiimimme laajaan kokemukseen ja ammattitaitoon.

Tuottavia uusia asuntoja tavoitteelliseen kiinteistösalkkuun

Tuotamme kehittämistämme kohteista asiakkaillemme 30–100 M euron suuruisia asuntoportfolioita. Rakennutamme lähtökohtaisesti kohteet valmiiksi omaan taseeseemme, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme valmiita tuottokohteita. Pyrimme löytämään kohteille ostajan jo rakentamisvaiheessa, jotta pystymme huomioimaan asiakkaamme erityisvaatimukset ja toiveet kohteiden suunnittelussa.

Uramme varrella meillä on ollut ilo palvella useimpia kotimaisia ja myös ulkomaisia institutionaalisia sijoittajia.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!

Joonas Peltokorpi
+358 40 770 7830
joonas.peltokorpi@develo.fi

Rakennusliikkeet:

Haluatko rakentaa kohteitamme?

Develo toimii rakennuttajana. Tilaamme kohteissamme rakentamisen aina KVR-urakkana rakennusliikkeiltä. Ostamme myös rakennusliikkeiltä hyvillä sijainneilla olevia asuinkerrostaloja. Edustatko rakennusliikettä ja olet kiinnostunut tarjoamaan meille kerrostaloa tai kiinnostunut urakoimaan kohteitamme?

Ammattitaitoiset kumppanit ovat meille erittäin tärkeitä. Meillä on rakennusliiketaustaa. Haluamme olla haluttu kumppani, joka ymmärtää rakennusliikkeitä!

Ota meihin yhteyttä!

Joonas Peltokorpi
+358 40 770 7830
joonas.peltokorpi@develo.fi

Kiinteistö- ja maanomistajat:

Tarjoa tonttia, kehitettävää kiinteistöä tai maa-aluetta! Ostamme myös kokonaisia vanhoja kerrostaloja.

Harkitsetko kiinteistösi myymistä? Ehkä omistat kiinteistön, jolla on asuinrakennusoikeutta tai sillä sijaitsee vajaakäytöllä olevia rakennuksia joita voitaisi muuttaa asuinkäyttöön? Onko sinulla maa-alue, joka voitaisi kaavamuutoksella kehittää asuinkäyttöön? Ota meihin yhteyttä – etsimme jatkuvasti kasvukeskuksissa sijaitsevia tontteja ja saneeraus-/ käyttötarkoituksen muutoskohteita!

Ota rohkeasti yhteyttä, haluamme kuulla lisää!

Joonas Peltokorpi
+358 40 770 7830
joonas.peltokorpi@develo.fi

Valmistuneet hankkeet:

As Oy Tampereen Pikku-Aleksi

Osoite: Aleksanterinkatu 20, 33100 Tampere
Asunnot: 70 kpl, 1h-2h + katutason liiketilat
Tontti: oma
Valmistuminen: 12/2021

As Oy Tampereen Pikku-Aleksi sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa kaikkien palveluiden ympäröimänä. Kohteeseen tulee 70 viihtyisää kotia, jotka ovat yksiöitä ja kaksioita. Sisäpihan asunnoissa on tilavat parvekkeet. Kohteen pysäköintipaikat sijaitsevat pihakannen alla olevassa parkkihallissa.

As Oy Espoon Aurinkokivi

Osoite: Komendantintie 1, 02650 Espoo (Mäkkylä)
Asunnot: 75 kpl, 1h-3h
Tontti: oma
Valmistuminen: 3/2021

As Oy Espoon Aurinkokivi sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Mäkkylässä. Kohteelta on erinomaiset julkiset kulkuyhteydet junalla ja bussilla, mm. kaikki Sellon palvelut sijaitsevat kohteen läheisyydessä. Kohteessa on 75 viihtyisää kotia, joissa kaikissa on omat tilavat lasitetut parvekkeet. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Hanke on toteutettu laadukkailla materiaaleilla. Kohteessa on todella tilavat yhteistilat, jossa sijaitsee mm. kaksi viihtyisää saunaosastoa. Tämä kohde rakennettiin tavanomaisesta poiketen Develon omana tuotantona.

As Oy Turun Moment

Osoite: Fatabuurinkatu 4, 20200 Turku
Asunnot: 79 kpl, 1h-2h
Tontti: oma
Valmistuminen: 2/2021

As Oy Turun Moment sijaitsee keskeisellä paikalla Turun linnan ja keskustan läheisyydessä. Kohteessa on 79 upeaa kotia, jotka ovat yksiöitä ja kaksioita. Jokaisessa asunnossa on tilava parveke ja valoa tuovat lattiaan asti ulottuvat ikkunat. Kohteen autopaikat sijaitsevat viereisessä pysäköintilaitoksessa.

As Oy Jyväskylän Kauppakatu 24-26

Osoite: Kauppakatu 24-26, 40100 Jyväskylä Asunnot: 98 kpl, 1h-2h
Tontti: oma
Valmistuminen: 7/2020

As Oy Jyväskylän Kauppakatu 24-26 sijaitsee keskellä Jyväskylän keskustaa. Kohde sijaitsee Sokoksen kauppakeskuksen päällä, kävelykadun varrella. Tämän lähemmäksi keskustaa ei Jyväskylässä koteja voi enään toteuttaa. Kohteessa on 98 viihtyisää, hyvin varusteltua kotia, jotka ovat yksiöitä ja kaksioita. Kohteen katolla sijaitsee upea ja rauhallinen kattopiha.

As Oy Jyväskylän Ylistönmäentie 33

Osoite: Ylistönmäentie 33, 40500 Jyväskylä
Asunnot: 126 kpl, 1h-2h
Tontti: vuokra
Valmistuminen: 6/2020

As Oy Jyväskylän Ylistönmäentie 33 sijaitsee Jyväskylän yliopiston Ylistönmäen kampuksen lähellä. Kohteessa on 126 viihtyisää opiskelijoille suunniteltua kotia, jotka ovat yksiöitä ja kaksioita. Kaksioissa on tilavat parvekkeet ja yksiöissä ranskalaiset parvekkeet.

As Oy Jyväskylän Ortopedia ja Vaasankatu 2

Osoite: Vaasankatu 2, 40100 Jyväskylä
Asunnot: 92 kpl, 1h-2h
Tontti: oma
Valmistuminen: 9/2022

As Oy Jyväskylän Ortopedia ja Vaasankatu 2 sijaitsee keskeisellä sijainnilla Jyväskylän keskustassa. Jyväskylän Yliopisto sijaitsee kohteen vieressä. Kohteeseen rakennetaan 92 viihtyisää kaupunkikotia, jotka ovat yksiöitä ja kaksioita. Kohteen autopaikat sijaitsevat autokatoksessa ja autotalleissa.

Haluaisitko tietää tarkemmin myös käynnissä olevista hankkeistamme? Ota yhteyttä, kerromme miellellään lisää!

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt Develo Oy:n tietosuojaselosteen.