Palvelut

Kiinteistösijoittajat / Rahastot:
Etsitkö omaan tai hallinnoimaasi sijoitusportfolioon laadukkaita asuntokokonaisuuksia Suomen kasvukeskuksista?

Develo kehittää ja rakennuttaa laadukkaita asuntoportfoliota, joiden asunnot sijaitsevat keskeisillä sijainneilla pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä. Asuntoportfoliot muodostuvat tehokkaista kaupunkikodeista, joiden suunnittelua ohjaa sisustus ja ympäristöystävälliset valinnat. Tavoitteenamme on luoda houkuttelevia vuokrakoteja, jotka ovat tunnettuja ja niissä viihdytään. Uudiskohteiden rakennuttamisen lisäksi muutamme teknisesti toimivia, mutta vajaakäyttöisiä toimistorakennuksia asuinkäyttöön. Toteutettavien kohteiden valinta perustuu markkinoiden ja alan tiiviiseen, pitkäjänteiseen analysointiin ja tiimimme laajaan kokemukseen ja ammattitaitoon.

Tuottavia uusia asuntoja tavoitteelliseen kiinteistösalkkuun

Tuotamme kehittämistämme kohteista asiakkaillemme 30–100 M euron suuruisia asuntoportfolioita. Rakennutamme lähtökohtaisesti kohteet valmiiksi omaan taseeseemme, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme valmiita tuottokohteita. Pyrimme löytämään kohteille ostajan jo rakentamisvaiheessa, jotta pystymme huomioimaan asiakkaamme erityisvaatimukset ja toiveet kohteiden suunnittelussa.

Uramme varrella meillä on ollut ilo palvella useimpia kotimaisia ja myös ulkomaisia institutionaalisia sijoittajia.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!

Joonas Peltokorpi
+358 40 770 7830
joonas.peltokorpi@develo.fi

Rakennusliikkeet:

Haluatko rakentaa kohteitamme?

Develo toimii rakennuttajana. Tilaamme kohteissamme rakentamisen aina KVR-urakkana rakennusliikkeiltä. Ostamme myös rakennusliikkeiltä hyvillä sijainneilla olevia asuinkerrostaloja. Edustatko rakennusliikettä ja olet kiinnostunut tarjoamaan meille kerrostaloa tai kiinnostunut urakoimaan kohteitamme?

Ammattitaitoiset kumppanit ovat meille erittäin tärkeitä. Meillä on rakennusliiketaustaa. Haluamme olla haluttu kumppani, joka ymmärtää rakennusliikkeitä!

Ota meihin yhteyttä!

Joonas Peltokorpi
+358 40 770 7830
joonas.peltokorpi@develo.fi

Kiinteistö- ja maanomistajat:

Tarjoa tonttia, kehitettävää kiinteistöä tai maa-aluetta! Ostamme myös kokonaisia vanhoja kerrostaloja.

Harkitsetko kiinteistösi myymistä? Ehkä omistat kiinteistön, jolla on asuinrakennusoikeutta tai sillä sijaitsee vajaakäytöllä olevia rakennuksia joita voitaisi muuttaa asuinkäyttöön? Onko sinulla maa-alue, joka voitaisi kaavamuutoksella kehittää asuinkäyttöön? Ota meihin yhteyttä – etsimme jatkuvasti kasvukeskuksissa sijaitsevia tontteja ja saneeraus-/ käyttötarkoituksen muutoskohteita!

Ota rohkeasti yhteyttä, haluamme kuulla lisää!

Ville Impiö
040 724 3265
ville.impio@develo.fi