Meille on kunnia-asia hoitaa jokainen hanke huolella ja ammattitaidolla

Kokenut tiimi laajalla asiantuntemuksella

Hans Koivukangas Develo
Hans Koivukangas

Toimitusjohtaja, Partner
Chief Executive Officer, CEO

+358 50 563 7588
etunimi.sukunimi@develo.fi

Hans, s.1989 (Trad.) vastaa Develon kasvustrategian toteutuksesta sekä organisaation ja henkilöstön johtamisesta.

Ennen Develoa Hans vastasi Lehto Group Oyj:ssä pääkaupunkiseudun Asunnot-yksikön liiketoiminnasta. Hän oli Asunnot-palvelualueen johtoryhmän jäsen. Hans oli myös Lehto Group Oyj: ssä omistajana.  Hänellä on vahva kokemus tuhansien asuntojen ja isojen korttelihankkeiden kehittämisestä ja läpiviemisestä.

LINKEDIN

Arto Peltokorpi Develo
Arto Peltokorpi

Talousjohtaja, Partner
Chief Financial Officer, CFO

+358 40 515 1513
etunimi.sukunimi@develo.fi

Arto, s.1959 (HM ja Ins.) vastaa Develon taloushallinnosta ja sen kehittämisestä. Hänen tehtävänä on lisäksi yhtiön pääoma- ja rahoitusrakenteen vahvistaminen. 

Arto on tehnyt pitkän työuran Nordeassa toimien kentän tehtävissä mm. aluejohtajana, yrityspalveluyksikön johtajana ja konttorinjohtajana. Vuosina 2009-2017 hänen vastuullaan oli Nordea Suomen varainhoidon liiketoiminnan tuki, Savings&Wealth Offerings -yksikkö, sekä liiketoiminta-alueen pohjoismaisen johtoryhmän jäsenyys. Hän toimi myös Private Banking – ja henkilöasiakasliiketoiminnan Suomen johtoryhmien jäsenenä.

2017-2021 Arto toimi talousjohtajana ja hallituksen jäsenenä teollisuus- ja kaivospalvelukonserni Tapojärvi Oy:ssä. Hänen aikanaan konsernin liiketoiminta kasvoi ja kansainvälistyi Ruotsiin ja Italiaan.

LINKEDIN

Joonas Peltokorpi Develo
Joonas Peltokorpi

Operatiivinen johtaja, Founder
Chief Operating Officer, COO

+358 40 770 7830
etunimi.sukunimi@develo.fi

Joonas, s.1987 (KTM) vastaa yhtiön operatiivisesta liiketoiminnasta. Hänen tehtävänä on lisäksi Develon liiketoiminnan ja strategian kehittäminen.

Ennen Develoa Joonas oli mukana perustamassa Lehto Group Oyj: ssä Asunnot palvelualuetta ja johti Länsi-Suomen (Tampere, Turku, Jyväskylä ja Hämeenlinna) Asunnot-yksikön liiketoimintaa. Hän oli Asunnot-palvelualueen johtoryhmän jäsen sekä omistajana Lehto Group Oyj: ssä. 

Ennen Lehtoa Joonas oli omistajana perustamassa Talliosakkeen liiketoimintaa.

Joonaksella on vahva osaaminen uuden liiketoiminnan pystyttämisessä ja kannattavan liiketoiminnan johtamisessa.

LINKEDIN

Matti Laukkanen Develo
Matti Laukkanen

Hallintojohtaja, Partner
Chief Administrative Officer, CAO

+358 50 499 3337
etunimi.sukunimi@develo.fi

Matti, s.1988 (KTM) vastaa Develon hallinnosta, kehitettävien hankkeiden hallinnollisista tehtävistä sekä portfolioiden myyntiin liittyvistä DD- prosesseista. 

Ennen Develoa Matti on toiminut asuntoprojektien hallinnan ja johtamisen tehtävien parissa 2015-2020 Lehto Group Oyj:ssä. 

Matilla on erittäin vahva osaaminen ja asiantuntemus kiinteistö- ja rakennusalan hallinnollisten tehtävien hoitamisessa.

LINKEDIN

Henri Asikainen Develo
Henri Asikainen

Tekninen johtaja, Partner
Chief Technical Officer, CTO

+358 40 771 4416
etunimi.sukunimi@develo.fi

Henri, s.1989 (ins AMK) vastaa Develon hankkeiden rakennuttamisesta.

Henrillä on yli 10-vuoden kokemus rakennusalan tuotannon johtotehtävistä isoissa rakennusliikkeissä (YIT, Lehto, SSA Group). Henri on kulkenut koulusta valmistuttuaan perinteisen rakentajan polun, työmaamestari – vastaava mestari – työpäällikkö ja tuotantojohtaja.

LINKEDIN

Atte Seppälä Develo
Juhana Kallio

Rakennuttamispäällikkö
Project Manager

+358 40 765 2142
etunimi.sukunimi@develo.fi

Juhana s.1982 (ins AMK) vastaa Develossa nimettyjen hankkeiden rakennuttamisesta ja työmaiden valvonnasta.

Juhanalla on lähes 14-vuoden kokemus SRV:n palveluksessa tuotannon johtotehtävistä tyomaalla. Juhana toimi mm. vastaavana työnjohtajana työmaan loppuajan erittäin vaativassa Tampereen Lastensairaalassa (yli 20.000 brm2).

henkilokuva
Atte Seppälä

Laskentapäällikkö
Accounting Manager, IFRS Specialist

+358 50 911 6099
etunimi.sukunimi@develo.fi

Atte s.1989 (KTM) vastaa Develon laskennasta, taloudellisesta raportoinnista ja niiden kehittämisestä.

Ennen Develoa Atte on toiminut Financial Controllerina YIT:ssä, jossa hänen tiimin vastuulla oli yhtiön taloudellinen raportointi sekä osallistuminen osavuosikatsausten laatimiseen.

Aiemmin Atte toimi tilintarkastajana Deloittella ja OP-pankkikonsernissa eri tehtävissä.

LINKEDIN

henkilokuva
Ville Impiö

Hankekehitysjohtaja
Head of Project Development

+358 40 724 3265
etunimi.sukunimi@develo.fi

Ville s.1987 (ins AMK)  vastaa Develon hankekehityksestä.

Ennen Develoa Ville on vastannut SSA Rakennus Oy: ssä pääkaupunkiseudun hankekehityksestä. Ville oli yhtiössä johtoryhmän jäsen ja omistaja.

Aiemmin työurallaan Ville on toiminut rakentamisen ja rakennuttamisen eri tehtävissä projektipäällikkönä, vastaavana mestarina ja työpäällikkönä.

Villellä on vankka osaaminen isojen hankkeiden kehittämisessä ja hyvä rakentamisen tekninen ymmärrys.

LINKEDIN

Hallitus

Jukka Ruuska

Hallituksen puheenjohtaja

Jukka Ruuska, s.1961 (OTM, MBA) on toiminut viimeisen kymmenen vuoden ajan Enento Group Oyj:n (ent. Asiakastieto Group Oyj) toimitusjohtajana.

Jukka toimii myös neuvonantajana pääomasijoitusyhtiöille.

Hän on Nordic Morning Oyj:n hallituksen puheenjohtaja, Suomen Kansallisteatterin Osakeyhtiön hallituksen jäsen ja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elon hallituksen varajäsen. Hän on aiemmin toiminut Nordic Exchange Oyj:n toimitusjohtajana (Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörssit), OMX Abp:n varatoimitusjohtajana, CapMan Oyj:n senior partnerina ja Elisa Oyj:n yrityssuunnittelun johtajana.

Tapani Rautiainen

Hallituksen varapuheenjohtaja

Tapani Rautiainen, s. 1957 (Ekonomi) on toiminut kiinteistösijoittajana ja yrittäjänä vuodesta 1993. Ennen yrittäjäuraa hän toimi valtion kiinteistöistä huolehtineen rakennushallituksen alaisen Keski-Suomen rakennuspiirin hallintopäällikkönä.

Tapanin omistamilla yhtiöillä on merkittävä kiinteistöomaisuus, joka koostuu asunnoista ja liikekiinteistöistä.

Tapani toimii Investors House Oyj:n hallituksen puheenjohtajana ja Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj:n hallituksen varapuheenjohtajana. Tämän lisäksi Tapani on noin sadan kiinteistöosakeyhtiön ja asunto-osakeyhtiön hallituksen jäsen tai hallituksen puheenjohtaja.

Hän on toinen Develo Oy:n perustajista ja yhtiön pääomistaja.

Joonas Peltokorpi Develo
Joonas Peltokorpi

Founder, COO, jäsen

Joonas Peltokorpi s.1987 (KTM) on yhtiön perustaja ja vastaa yhtiön operatiivisesta liiketoiminnasta. Hänen tehtävänä on lisäksi Develo Oy:n liiketoiminnan ja strategian kehittäminen.

Aiemmin Joonas oli mukana perustamassa Lehto Group Oyj: ssä Asunnot palvelualuetta ja johti Länsi-Suomen (Tampere, Turku, Jyväskylä ja Hämeenlinna) Asunnot-yksikön liiketoimintaa. Hän oli Asunnot-palvelualueen johtoryhmän jäsen sekä omistajana Lehto Group Oyj: ssä.

Ennen Lehtoa Joonas oli omistajana perustamassa Suomen Talliosake Oy:n liiketoimintaa.

Joonaksella on vahva osaaminen uuden liiketoiminnan käynnistämisessä ja kannattavan liiketoiminnan johtamisessa.