Uusia Develo-koteja Jyväskylän ydinkeskustaan

Develo on kaavoittanut yhdessä Royal House Oy:n ja Jyväskylän kaupungin viranomaisten kanssa ydinkeskustaan kävelykadun varteen upean asuinkorttelin. Korttelin kokonaisrakennusoikeus on 30 250 k-m2. Kohteeseen rakentuu satoja asuntoja vaiheittain tulevien vuosien aikana.
 
Osa korttelista toteutetaan Develon kehittämän Joustavan kaupunkiasumisen konseptin ”urban living” mukaisina koteina. Vuokramarkkinan kiristyessä olemme nähneet tarpeen kehittää vuokra-asuntoa tuotteena. ”Urban living” -kodeissa yhdistyy vuokraan sisältyvät laadukkaat yhteiset tilat, joita ovat mm. co-working-, kuntosali-, kahvila-/lounge -tilat ja viihtyisä saunaosasto. Tässä kohteessa asukkaille toteutetaan myös kaupungin kattojen yli järvinäkymät tarjoava maisematerassi. Yhteisissä tiloissa kiinnitetään erityistä huomiota tilatyyppien tunnelmaan sisustuksella. Uskomme keskeisen sijainnin kävelykadun varrella ja vuokraan sisältyvien tunnelmallisten yhteistilojen ja -toimintojen tarjoavan kaupungin halutuimmat kodit asukkaille.
 
Tavoitteenamme on toteuttaa ”urban living” -koteja myös jatkossa keskusta kohteissamme.
 
Ensimmäisen vaiheen rakentaminen on tarkoitus aloittaa alkukesästä 2023. Ensimmäisessä vaiheessa rakentaminen kohdistuu rakentamattomille tontin osille, jossa sijaitsee nykyinen pysäköintialue. Korttelissa sijaitsevat liike- ja toimistotilat jatkavat toimintaansa normaalisti ja näille osille korvaavaa asuinrakentamista ei ole suunnitteilla lähivuosien aikana.

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt Develo Oy:n tietosuojaselosteen.