Yritys

Intohimona laadukas ja toimiva rakennettu ympäristö

Develo on kotimainen monialakonserni, joka on erikoistunut kiinteistöjen omistamiseen ja rakennuttamiseen sekä uusiutuvan energian pääurakointiin.

Ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön sekä innostavan työilmapiirin ansiosta Develo on kasvanut nopeasti merkittäväksi rakennetun ympäristön toteuttajaksi Suomessa. Yhtiömme taloudellinen asema on vahva ja toiminnan kannattavuus on hyvällä tasolla. Meille on kunnia-asia hoitaa jokainen hanke huolella ja ammattitaidolla – suunnittelusta kohteen viimeistelyyn ja luovutukseen saakka.

Develo Energia toimii pääurakoitsijana tuulivoimahankkeiden infrarakentamisessa sekä toteuttaa teollisen mittakaavan aurinkovoimalat asiakkaalle ”avaimet käteen”- periaatteella. Toteutamme hankkeesi laadukkaasti valmiiksi palvelulupauksemme mukaisesti; sovittuun kiinteään ja kilpailukykyiseen hintaan ja sovitussa aikataulussa.

 Ammattitaitoinen tiimimme koostuu projektisi eri osa-alueiden osaajista. Meiltä löytyy erittäin vahva osaaminen maanrakentamisesta, vaativasta betonirakentamisesta ja sähköverkoista aina 400 kV asti. 

Meillä on pitkä kokemus isojen kotimaisten ja ulkomaisten instituutioiden kanssa toimimisesta. Projektisi tarkka dokumentaatio, työnjohto ja laadunvarmistus on meille ensiarvoisen tärkeää.

Develo Kiinteistöt kehittää ja rakennuttaa laadukkaita asuinkerrostaloja keskeisille sijainneille Suomessa. Hankkeemme muodostuvat tehokkaista kaupunkikodeista, joissa on panostettu sisustukseen ja ympäristöystävällisyyteen. 

Tavoitteenamme on luoda houkuttelevia, kaikkien tuntemia vuokrakoteja, joissa asukkaat viihtyvät. Asunnot sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä. Uudiskohteiden rakennuttamisen lisäksi Develo peruskorjaa olemassa olevia asuinkerrostaloja ja muuttaa vanhoja toimistorakennuksia asuinkäyttöön. 

Muodostamme kehittämistämme hankkeista 30–100M€ suuruisia asuntoportfolioita, jotka myymme kotimaisille tai ulkomaisille institutionaalisille sijoittajille. Osan kohteista pidämme omassa omistuksessamme.

Numeroista meidät tunnetaan

0
valmistunutta kotia
0
kotia työn alla
0
kotia yhteensä

Rakennetun ympäristön toteuttaja

Arvot

Osaava ja luotettava
  • vahva rakennetun ympäristön toteuttaja

  • tehokas ja ketterä toimija

  • olemme Hyvä Yrityskansalainen – asiat tehdään oikein

Innostava
  • haluttu kumppani asiakkaille

  • reilu, avoin ja kannustava työyhteisö henkilöstölle

Toimeenpanokykyinen
  • asiakkaan kuunteleminen, ratkaisukeskeinen lähestyminen

  • toimitamme tuloksia, emme selityksiä

Kannattava ja omistaja-arvoa kasvattava
  • vahva tahto tehdä asiat jatkuvasti paremmin

  • kannattavuus mahdollistaa kehittymisen

Visio

Luotettava, arvostettu ja kansainvälinen laadukkaan rakennetun ympäristön toteuttaja.

Missio

Turvallinen ja viihtyisä yhteiskunta edellyttää toimivan rakennetun ympäristön. Me toteutamme sitä luontoa kunnioittaen.

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt Develo Oy:n tietosuojaselosteen.