Develo ja SSA allekirjoittivat sopimuksen yli 200 asunnon rakentamisesta Tikkurilaan

Develo Oy ja SSA Rakennus Oy ovat sopineet merkittävän, yli 200 asunnon korttelihankkeen rakentamisesta Vantaan Tikkurilaan. Hankkeen kaavoitustyöt ovat käynnissä ja rakentaminen aloitetaan arviolta vuosien 2022-2023 aikana.

“Tämä on toinen sopimuksemme SSA:n kanssa ja yhteistyö on tähän asti ollut hyvää. Olemme innoissamme lähdössä viemään hanketta yhdessä SSA:n kanssa eteenpäin.” Develon toimitusjohtaja Hans Koivukangas kertoo. 

“Haluamme kumppaniksi SSA:n kaltaisia, luotettavia rakennusliikkeitä. SSA:n toiminta on ratkaisukeskeistä ja joustavaa. Lisäksi SSA on yrityksenä tarpeeksi suuri, mutta ei liian jäykkä.”

“On mukava päästä jatkamaan yhteistyötä Develon kanssa. Yhteistyö on alkanut hyvissä merkeissä ja Develon porukan kanssa on mukava tehdä töitä. ” SSA:n asuntorakentamisen yksikönjohtaja Tuomo Kilpeläinen iloitsee. “Pääsemme hankkeessa käyttämään taitojamme kaavakehityksessä ja korttelihanke on kooltaan merkittävä meidän tiimillemme.” 

Develo 

Develo Oy (ent. Suomen Kaupunkikodit Oy) on kotimainen kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö, joka kehittää ja rakennuttaa laadukkaita asuinkerrostaloja keskeisille sijainneille Suomessa. Kohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä. Develo on kasvanut nopeasti merkittäväksi kotimaiseksi kiinteistöalan toimijaksi. Olemme toteuttaneet yhteensä n.400 kotia ja työn alla meillä on tällä hetkellä yli 1000 asuntoa. Tutustu lisää www.develo.fi

SSA Rakennus

SSA on kasvava, valtakunnallinen asuntojen, kauppapaikkojen, logistiikan ja palvelukotien rakentaja. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Tunnetuin referenssimme on VALO Hotel & Work Helsinki. Olemme tunnettuja myös omasta moduulituotannostamme ja ketterästä toimintatavastamme. Tutustu meihin lisää: www.ssa.fi

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt Develo Oy:n tietosuojaselosteen.