Jukka Ruuska Develo Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi

Develo Oy:n hallituksen kokoonpano muuttuu. Yhtiökokous on valinnut 1.11. alkaen hallituksen puheenjohtajaksi Jukka Ruuskan, varapuheenjohtajaksi Tapani Rautiaisen ja jäseneksi Joonas Peltokorven. Develon hallitusta tullaan vahvistamaan vielä 2-3 henkilöllä vuoden 2022 aikana.

Hallituksen puheenjohtajana aloittanut Jukka Ruuska, s.1961 (OTM, MBA) on toiminut viimeisen kymmenen vuoden ajan Enento Group Oyj:n (ent. Asiakastieto Group Oyj) toimitusjohtajana. Jukka toimii myös neuvonantajana eri pääomasijoitusyhtiöille. Hän on Nordic Morning Oyj:n hallituksen puheenjohtaja, Suomen Kansallisteatterin Osakeyhtiön hallituksen jäsen ja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elon hallituksen varajäsen. Hän on aiemmin toiminut Nordic Exchange Oyj:n toimitusjohtajana (Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörssit), OMX Abp:n varatoimitusjohtajana, CapMan Oyj:n senior partnerina ja Elisa Oyj:n yrityssuunnittelun johtajana.

Hallituksen varapuheenjohtaja Tapani Rautiainen, s. 1957 (Ekonomi) on toiminut kiinteistösijoittajana ja yrittäjänä vuodesta 1993. Ennen yrittäjäuraa hän toimi valtion kiinteistöistä huolehtineen rakennushallituksen alaisen Keski-Suomen rakennuspiirin hallintopäällikkönä. Tapanin omistamilla yhtiöillä on merkittävä kiinteistöomaisuus, joka koostuu asunnoista ja liikekiinteistöistä. Tapani toimii Investors House Oyj:n hallituksen puheenjohtajana ja Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj:n hallituksen varapuheenjohtajana. Tämän lisäksi Tapani on noin sadan kiinteistöosakeyhtiön ja asunto-osakeyhtiön hallituksen jäsen tai hallituksen puheenjohtaja. Hän on toinen Develo Oy:n perustajista ja yhtiön pääomistaja.

Hallituksen jäsen Joonas Peltokorpi s.1987 (KTM) on yhtiön perustaja ja vastaa yhtiön operatiivisesta liiketoiminnasta. Hänen tehtävänä on lisäksi Develo Oy:n liiketoiminnan ja strategian kehittäminen. Aiemmin Joonas oli mukana perustamassa Lehto Group Oyj: ssä Asunnot palvelualuetta ja johti Länsi-Suomen (Tampere, Turku, Jyväskylä ja Hämeenlinna) Asunnot-yksikön liiketoimintaa. Hän oli Asunnot-palvelualueen johtoryhmän jäsen sekä omistajana Lehto Group Oyj: ssä. Ennen Lehtoa Joonas oli omistajana perustamassa Suomen Talliosake Oy:n liiketoimintaa. Joonaksella on vahva osaaminen uuden liiketoiminnan käynnistämisessä ja kannattavan liiketoiminnan johtamisessa.

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt Develo Oy:n tietosuojaselosteen.